In de bouw zijn we gewend om nieuwe materialen weg te gooien.

In Nederland is 40% van het afval afkomstig van de bouwsector.

StockPro heeft de ambitie om deze materialen een tweede leven te geven.

Onze missie is volledig in lijn met het initiatief "Holland Circular Hotspot", dat van Nederland een internationale benchmark voor de circulaire economie in 2050 wil maken.

Onze missie? Verliezen deconstrueren, waarde creëren

De missie van StockPro is om de gewoonten van de bouwindustrie te veranderen en bij te dragen aan haar duurzame transformatie.

StockPro biedt eenvoudige oplossingen voor het beheer van en de toegang tot bronnen om praktijken te helpen veranderen en van een vicieuze cirkel over te stappen op deugdzame gewoonten.

Eenvoudige, kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossingen om actie te ondernemen... samen

Verlicht

Geef een duidelijk, nauwkeurig, real-time beeld van de realiteit van voorraden van nieuwe materialen voor hergebruik. Laten we, voordat we meer produceren, eerst alles verbruiken wat we al hebben geproduceerd.

Herwerken

Nieuwe afzetmogelijkheden bieden voor materialen die voor vernietiging zijn bestemd. Alle spelers in de keten samenbrengen, gebaseerd op vertrouwen en de wens om bij te dragen aan het algemeen belang.

Waarde toevoegen

Kwantificeer eenvoudig de voordelen van je acties, of het nu gaat om euro's of de impact op de CO2-uitstoot. Gebruik deze informatie om uit te leggen en te overtuigen.

Solar Impulse Label

StockPro is een van de slechts 1.500 oplossingen wereldwijd waaraan dit label is toegekend. Dit label is een erkenning van de relevantie van onze oplossing om de uitdagingen van de ecologische transitie aan te gaan.

We kunnen allemaal bijdragen aan hergebruik!

  • Doe-het-zelver /huiseigenaar

  • Bouwbedrijf

  • Fabrikant/distributeur

  • Projecteigenaar

  • Markt

Bent u een professional in de bouwsector en op zoek naar effectieve maatregelen tegen afval? Neem contact met ons op en wij wijzen u graag in de juiste richting.